Tweelingziel signalen


We staan niet altijd open voor de verschijning van onze tweelingvlammen in het leven. Als ze plotseling opduiken kan het zijn dat we een gebroken hart hebben, door verdriet overmand zijn, echtelijk overbelast zijn of we gewoon moe en ontgoocheld zijn. In feite, kan het zijn dat je je tweelingvlammen al hebt ontmoet maar dat je ze over het hoofd hebt gezien, gekleineerd hebt of ze op een bepaalde manier als vanzelfsprekend hebt gezien.
In welke emotionele of psychologische stadium je je in leven ook bevindt, het is altijd gunstig je bewust te zijn van de mensen waarmee je leeft en die je ontmoet.

Deze volgende tweelingvlam tekenen kunnen je helpen om nieuwe wegen en mogelijkheden te openen voor de vereniging met je tweelingziel:

 1. Je voelt een vreemd, onverklaarbaar gevoel van “erkenning” als je deze persoon ontmoet. Dit kan zich manifesteren als een déjà vu of een gevoel dat je deze persoon al kent. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat het “de bedoeling is om samen te zijn”.
 2. Je hebt het gevoel dat de persoon een ​​zeer belangrijke gaat rol spelen in je eigen ontwikkeling, zonder te weten wanneer, waarom en hoe.
 3. Je hebt een onmiddellijke, intense connectie met de persoon waarvan je energie krijgt en wat tegelijk schokkend is.
 4. Je voelt je alsof je met de andere persoon eindelijk een ’thuis’ of een veilige plaats gevonden hebt.
 5. Je bent in staat om volledig je authentieke zelf te zijn zonder de angst voor afwijzing, vervolging of veroordeling door de persoon.
 6. Jullie beiden belichamen de yin en yang, met andere woorden, je donkere kant wordt gecompenseerd door hun lichte kant, en hun duistere kant wordt gecompenseerd door jou lichte kant.
 7. Je hebt een gevoel van expansie bij deze persoon, alsof je je groter bent dan je beperkte identiteit.
 8. Ze maken van jou een beter mens, en jij maakt van hen een beter mens.
 9. Wanneer je samen bent, zijn jullie beiden verbonden maar vrij, verbonden maar niet-verbonden. Met andere woorden, je behoudt je vrijheid, zelfs al heb je misschien een relatie met de persoon.
 10. Je bent volledig afgestemd op de energie van de persoon, en vice versa. Dit betekent dat je je beide zeer bewust bent van het huidige spel van energie die aanwezig is in de verbinding (blij of verdrietig, boos of vergevingsgezind, open of terughoudend). Daarom zijn jullie allebei zeer empatisch met elkaar.
 11. Je hebt het gevoel alsof je je hele leven op deze persoon hebt gewacht.
 12. Jullie hebben beiden een diepe verbinding en spiegelen elkaars waarden en ambities voor het leven, deze verbinding gaat voorbij oppervlakkige gelijkenissen.
 13. Je tweelingvlam is een spiegel van je angsten en tegelijkertijd een spiegel van de wensen voor je eigen innerlijke genezing. Als je bijvoorbeeld een zeer gespannen persoon bent, zal je tweelingvlam waarschijnlijk ontspannen en rommelig zijn. Als je graag het slachtoffer speelt, zal je tweelingvlam een ​​sterk karakter vertonen en weigeren je medelijden of medeleven te geven. Als je creatief wordt onderdrukt, zal je tweelingvlam een ​​bloeiende kunstenaar zijn. Op deze manier dagen onze tweelingvlammen ons uit en maken ons soms woedend ze leren ons echter ook belangrijke lessen over onze angsten, onze zielenwonden en onderdrukte gevoelens.
 14. Het maakt niet uit hoe vaak je je tweelingziel vermijdt, je wordt altijd weer magnetisch aangetrokken, terug naar je tweelingziel. (niet te verwarren met gewelddadige relatiecomplexen).
 15. Eén van jullie is meer gevoelvol volwassen dan de andere, en dient vaak als de leerkracht, adviseur of vertrouwenspersoon binnen de relatie.
 16. Je leert belangrijke levenslessen, zoals vergeving, dankbaarheid, empathie en openheid door hen en met hen.
 17. Je relatie is veelzijdig. Met andere woorden, je tweelingvlam is waarschijnlijk tegelijkertijd je beste vriend, minnaar, leraar, verzorger en bezieler.
 18. Je tweelingvlam probeert je niet te veranderen en accepteert je om wie je bent en moedigt je aan hetzelfde te doen voor jezelf (en vice versa).
 19. Je kunt over alles eerlijk tegen elkaar zijn.
 20. Samen, hebben jullie het gevoel in de richting van een hoger doel te gaan, hetzij geestelijk, sociaal of ecologisch.

Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along. – Rumi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.