Synchroniciteit – II

Emoties zijn energie
Jouw energie heeft zijn eigen unieke handtekening. Door je te focussen op je emoties en op wat je wilt, kun je je eigen toekomst sturen. Dingen kunnen in gang worden gezet om je vragen te beantwoorden. Dit is de schepping van je eigen werkelijkheid. Je moet je geest bewust forceren om je leven te beïnvloeden. Het is een eenvoudige stap die je leven onmiddellijk verandert.

Synchroniciteit lijkt te gebeuren wanneer je het nodig hebt. Is het je wel eens opgevallen dat je soms iets krijgt wanneer je klaar bent om het te ontvangen? Heb je ooit een perfecte dag gehad, waarbij alles precies goed ging? Dat mensen en dingen precies op het juiste moment verschenen? Dat is synchroniciteit. Als je een paar seconden eerder of later aangekomen was zouden e zaken er anders uit hebben gezien. Timing was alles. Je was precies op het juiste moment op de juiste plaats. Het was geen geluk of toeval. Je was in perfecte harmonie met je omgeving.

Laat de dingen gewoon gebeuren
Bij synchroniciteit werk je niet hard om dingen te laten gebeuren. Je laat de dingen gewoon gebeuren. Er is geen kracht van jouw kant vereist. Je hebt veel meer energie zonder je wil te gebruiken. Synchroniciteit stroomt heel snel wanneer je gelooft dat het waar is. Synchroniciteit is als een spiegel, wat je gelooft zal bij je worden weerspiegeld. Als je akkoord gaat met de wet van de synchroniciteit zal je je dieper verbinden en een krachtige boodschap uitzenden, welke meer synchroniciteit zal creëren en toeval zal creëren in jouw voordeel. Je bent in harmonie met wat je zoekt. Het geheim van synchroniciteit is om “je ervan bewust te zijn”. Je bewust zijn van iets wat je meteen kunt zien en voelen, waarvan anderen dat niet kunnen. Synchroniciteit is een belangrijk en hoogst onwaarschijnlijk toeval. Hoe sterker je geloof en intentie, hoe sneller je synchroniciteit wordt onthuld.

Bewustzijn
Het merendeel van de kennis uit je onderbewustzijn kan nooit worden doorgegeven aan je bewustzijn, want het is te groot. Dus je onderbewustzijn onthult net genoeg aan jou om je wereld te begrijpen. Maar je moet open staan om deze kennis te ontvangen. Je moet je “afstemmen” op het universum. Je moet aandacht besteden aan je gedachten en de wereld om je heen. Door middel van intensiteit zal alles sneller synchroniseren. Geloof het met je hart en ziel. Kijk vervolgens als kwantummechanica gebeurtenissen in je voordeel regelt. Dit is wetenschap. De enige grenzen zijn je eigen overtuigingen.

De chaostheorie
De chaostheorie gaat over hoe complex de wereld is. De wereld is zo complex dat wetenschappers niet kunnen voorspellen wat er zal gaan gebeuren. Een kleine verandering heeft grote gevolgen, zelfs een ogenschijnlijk kleine onbelangrijke verandering.

Stel normaliter pak je de auto om naar huis te gaan in het weekend, dit keer besluit je echter om met de trein te gaan. In de trein ontmoet je een persoon waar je uiteindelijk verliefd op wordt en waar je mee trouwt. Wat maakte dat je van gedachten veranderde en met de trein ging? Met wie zou je trouwen als je niet met de trein was gegaan? Zie je hoe een kleine verandering je hele leven beïnvloedt? Er is een manier om orde te vinden uit deze chaos. Je kunt toeval niet negeren. Maar waar komt toeval vandaan?

Alles, verleden, heden en toekomst is aan elkaar gelinkt. Er is niet zoiets als kans of toeval. Synchroniciteit komt voort uit de diepste bron van het lot. Synchroniciteit is de wet van de eenheid. We zijn allemaal verbonden door ons onderbewuste. We zijn verbonden door onbekende krachten. Onbewust versturen we onze gedachten. Er is geen scheiding tussen jou, iemand anders of iets anders. Alles is aan elkaar gekoppeld. De regels van oorzaak en gevolg zijn niet van toepassing op synchronische gebeurtenissen.

De ervaringen van ons allemaal zijn geschreven in de database van het universum. Dus je hebt toegang tot alle kennis van het verleden, heden en toekomst.

Synchroniciteit en toeval kunnen ook omgekeerd werken en zinvolle toevalligheden kunnen vervelend zijn. Als je zegt, “Ik ga te laat zijn” of “Ik ben ongelukkig”, dan werkt de wet van synchroniciteit tegen je. Als je verwacht dat slechte dingen gebeuren dan synchroniseer je met negativiteit. Is het je opgevallen hoeveel slechte dingen er kunnen gebeuren op hetzelfde moment? Dit gebeurt omdat je je bewust voorbereid en steunt op dat wat je niet wilt. Je onderbewustzijn luistert. Wees duidelijk over je bedoelingen.

Kwantummechanica
Een experiment van de Franse natuurkundige Alain Aspect heeft in 1982 aangetoond dat wanneer twee deeltjes (fotonen) worden afgescheiden en één daarvan een andere lading krijgt (positief of negatief) het andere deeltje, direct zonder tijdvertraging, ook zijn lading verandert. Het maakte niet uit of de deeltjes een kilometer van elkaar verwijderd waren of een miljoen kilometer. Dit heet Quantum Verstrengeling of Quantum Non-lokaliteit. Tijd en ruimte lijken niet te bestaan.

Toekomstige experimenten hebben de oorspronkelijke experimenten geverifieerd boven elke redelijke twijfel. Dit breekt Albert Einsteins wet, dat niets sneller reist dan de snelheid van het licht. Einstein zelf noemde de kwantumfysica, ‘spookachtige actie op afstand’. Kwantummechanica is waar de magie plaatsvindt. Het is de structuur van het heelal. Kwantummechanica stelt dat onze fysieke werkelijkheid onvolledig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.